De studio

Hadden we al gezegd dat we eigenzinnig zijn? Wij denken dat jij dat ook bent, gewoon je eigen persoon. En die persoonlijkheid wil je toch ook terugzien in je interieur?

Wil je je inrichting aanpakken, een op maat gemaakte kast, hulp bij je verbouwing om het echt kloppend te maken, of een woonkamer die wél past bij dat ene erfstuk?

Samen kijken we wat er nodig is om tot die oplossing op maat te komen: een inrichtingsplan, kleurplan, lichtplan, of een totaalontwerp.

Met onze expertise op het gebied van ruimtelijk ontwerp en materialisering denken wij je te kunnen verrassen met die ene persoonlijke oplossing die eigenlijk al die tijd al in jou zat.

Compacte woning met een gedurfde mix van intense kleuren in de woonkamer en serene rust in de keuken, gescheiden door een stalen pui.

Vrijstaand huis waar met kleur verbinding en intimiteit is gecreëerd en hiermee een grote open ruimte in zones verdeelt.

Doorzonwoning opengebroken met een maatwerk houten volume als scheidingswand. warmte van natuurlijke materialen en kleur zoals je het niet verwacht.

Tussenwoning met vide waarbij persoonlijke elementen centraal staan en onder andere in een maatwerk wandkast zijn verwerkt.